Brīvība dabā ar visām ērtībām. Kāda ir dzīve dzīvojamā treilerī?

Kopā ar dabas pētnieku Jāni Kļaviņu un Hero Camper pārstāvi Baltijā Ivaru Kalnupu pētījām piekabināmā dzīvojamā treilera uzbūvi un iespējas, jo ceļošanas sezona rit pilnā sparā.

Ar Hero Camper iepazīstas Jānis Kļaviņš.

Nebēdā, ja kalendārs rāda augusta mēnesi un vasara iet uz beigām, Hero Camper uzbūvē ir izmantoti moderni siltumizolācijas materiāli, kas ļauj uzturēties treilerī līdz pat vēlam rudenim. Ekstrēmāku piedzīvojumu cienītāji Hero Camper izmanto arī ziemā, jo ražotājs ir noteicis, ka treileris ir izmantojams pat -21 grādu salā. Ja, tomēr, laikapstākļi izrādās skarbāki, Hero Camper ir apkurināms ar autonomo krāsniņu.

Lai gan treileris ir ļoti kompakts, tā aizmugurē ir pat sava virtuve. Tā atrodas ārpusē, taču ir pasargāta no vējiem un tieša lietus. Virtuvītē ir arī ledusskapis, kas diez vai darbojas no benzīna ģeneratora. To lādē saules panelis, kas atrodas treilera priekšdaļā.

Lai patvertos no tiešiem saules stariem, vēja vai lietus, treileri var aprīkot ar dažāda platuma marķīzēm, kā arī jumta teltīm, nodrošinot papildus guļamvietas. Visbeidzot treilerim ir 31 centimetru klīrenss, lai meža ceļi un citiem nepieejamākas atpūtas vietas nebūtu šķērslis, kā arī īpaši balsti piekabes stabilizēšanai nelīdzenā pļavā.

Moderns, kompakts un izturīgs. Tieši tāds ir mūsu Hero Camper treileri.

Shopping Cart

Lūdzu, atstājiet savu kontaktinformāciju, lai mēs varētu ar Jums sazināties un izteikt piedāvājumu saistībā ar šo preci.